MedvetanyaDN13B Borzont 537131, Románia  
Medvetanya
- - -

Vendégházak

A Bucsin-hegy aljában a két patakon túl, balra a bozótosban, meseszép csendes erdei környezetben találhatóak a Bogyó és Babóca vendégházak. 

A tanya egy 3 hektáros zöld övezetben helyezkedik el, amit egy hűs csobogó patak és két tó gazdagít. A festői környezetben, megcsodálható két tó, nyáron fürdésre is alkalmas. A borzonti medvetanya ideális választás gyermekes családok számára. Lehetőség van játszótér, focizás, kötélpálya használatára, állat simogatásra és etetésre. Kisebb gyermekek birtokba vehetik a patak partján lévő kis lombházat, megcsodálhatják szárnyasainkat, nyuszikáinkat. Figyelmes vendégeink találkozhatnak Jhonival a mókussal, aki  a medve tanya állandó vendége.
Természetfigyelők figyelmébe ajánljuk a gazdasági épület tetején létrehozott kilátót. Nyáron lehetőség van túrázásra, valamint gombászás, erdei málna, áfonya (kokojza), piros áfonya (fás meggy) begyűjtésre, kóstolásra. Télen van szabadtéri korcsolyázás, de nagy élmény a szánkózás és síelés is a közelben levő sípályák valamelyikén. Valamint igényelhetik az évszaknak, időjárásnak megfelelő feláras szolgáltatásainkat is, mint például a lovaskocsikázás, lovas kocsiszánozás, motorosszán, quad túrák megszervezése.