MedvetanyaDN13B Borzont 537131, Románia  
Medvetanya
- - -

Szauna

A borzonti medvetanyán átadhatja magát a szaunázás élményének is!  A medvetanyán szaunázásra kombiszaunában van lehetőség.  
A kombi szauna: az infraszauna és finn szauna tökéletes ötvözete, a két típus minden pozitív tulajdonságával. Attól függően, mire vágyik, választhatja a finn szaunát vagy az infraszaunát. A finn szauna magasabb hőfoka miatt fokozottabb szaunaélményt biztosít. Ha az infraszaunát választja, a levegő csak kisebb mértékben melegszik fel, viszont a test annál inkább.
Mindkét szaunatípus tökéletes választás. Ha jobban ráér válassza a finn szaunát, ahol többször is érdemes 10-15 perces köröket tenni. Ha kevebb időt fordítana szaunázásra, ideális megoldás lehet az infraszauna választása.

A szaunázásnak számos kedvező élettani hatása van: a forró és száraz levegőn elpusztulnak a baktériumok, vírusok. Az izzadással a bőrön keresztül távoznak a szervezetből a méreg és salakanyagok. Javítja a vérkeringést, érregeneráló hatása van, növeli a szervezet ellenálló képességét, rugalmassá teszi a bőrt, fokozza az anyagcserét, élénkítő hatással van a szervezetre.